fb_icon_02

Den moderna alkoholisten

Jag vill varmt rekommendera radioprogrammet: Kropp&Själ och utsändningen med rubriken: ”Den moderna alkoholisten”. I programmet diskuteras den nya sättet att se på personer som dricker för mycket och för ofta men som fortfarande fungerar som individer i samhället. Det vill säga majoriteten av de som dricker alkohol. Bl.a. så intervjuas professor Sven Andreasson om sin syn på den moderna synen på alkohol. Många bra och kloka ord. Lyssna alltså på P1, Kropp&Själ. Det finns en utmärkt App som man kan ladda ner för att lyssna på ”gamla” program.

Kommentera Dela

4 Responses to “Den moderna alkoholisten”

 1. 2013-04-25 20:03
  Zachery W. Ortega

  Yoga betyder förening av kropp, sinne och själ, och betecknar en samling andliga och kroppsliga tekniker som troligtvis har sitt ursprung i Indusdalen för 3500–2500 år sedan.

 2. 2013-04-28 09:09
  Ronda Moon

  Ännu fler fördelar med motion är att den förbättrar minnet, ökad koncentrationsförmågan, stimulerar tillväxthormoner som ger fler nervceller, ökar självförtroendet och självkänslan och hjälper dig att hantera stress på ett bättre sätt.

 3. 2013-05-27 06:14
  Stephanie Espinoza

  Är det självklart att alla ska vilja skaffa barn? Kropp o själ handlar om de som valt bort barn. Lyssna eller ring in direkt, vi börjar strax efter 10.

 4. 2013-09-30 20:28
  Terrence O. Black

  Jag tror ändå det viktigaste när man funderar över vad som driver en i livet är att man lyssnar till sig själv, vad är det just du vill? Tänk på att det är du som lever ditt liv och ingen annan ska få bestämma vad du ska göra med ditt liv! Såvida du inte utsätter andra människor för fara eller skada, men då pratar vi om något helt annat.

Kommentera

Please type the characters of this captcha image in the input box

Vänligen skriv in tecknen i fältet ovan för att kunna posta ditt inlägg.