Ulf Jonsson – Författare

Förutom att arbeta som alkoholterapeut så skriver jag även böcker.

De handlar om spänningsromaner som huvudsakligen utspelar sig i Köpenhamn.

Huvudpersonerna rör sig i en värld befolkad av advokater, finansmän, fastighetsmagnater, prostitution och ryska intressen.

Hittills har jag skrivit två böcker:
”Ängeln på Gråbrödretorv”
”Förlorade Vingar”

Böckerna kan beställas direkt av mig via min hemsida, på sms eller genom att slå en signal
ulfjonsson@decidir.se
0737- 157 157

Pris: 198:- (exkl. frakt 59:-)

Du kan även köpa böckerna hos
Vulkanmedia.se
Bokus
Adlibris
Förlorade Vingar finns även som ljudbok.

Astrid hade vaknat upp av något som störde hennes sömn.
Hon gick upp och bort mot köket. Det drog kallt, en gardin fladdrade i rummet längst bort. Hon gick med tveksamma steg. Fönstret var öppet. Nere på gatan gick en kvinna med snabba steg mot Kongens Nytorv. Det hade snöat hela natten så allting var orört. Kvinnan lämnade inga fotspår.
Hon vände sig om. De fick ögonkontakt. Astrid drog sig tillbaka. När hon tittade ut igen var kvinnan borta. Det låg något på golvet under fönstret. Det var en svart fjäder.

Efter framgångarna med Ängeln på Gråbrödretorv återkommer Ulf Jonsson med den spännande fristående fortsättningen Förlorade vingar.

Författaren Ulf Jonsson har själv under många år bott såväl i Köpenhamn som i München och skildrar de båda städerna på ett så levande sätt att läsarna känner sig vara på plats.
Ulf har ett förflutet som journalist och har också varit verksam inom reklambranschen. De senaste tjugo åren har han arbetat som samtalsterapeut med beroendeproblematik som specialitet. Att skriva böcker har varit en dröm för Ulf sedan många år.